τι πρεπει να ξερετε πριν κατεβασετε το popcorntime-greek?

Διαβάστε παρακάτω

Popcorntime-Greek :Όλες οι λεπτομέρειες που πρέπει να ξέρετε πριν το κατεβάσετε.

popcorntime-logo
Hello! My name is Pochoclin

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ.

Το PopcornTime-Greek είναι πασίγνωστο παγκοσμίως, αν όμως δεν γνωρίζετε ακριβώς τι κάνει θα σας το εξηγήσω με απλά λόγια. Είναι ενα λογισμικό οπου το κατεβάζετε, το κάνετε εγκατάσταση και παρακολουθείτε ταινίες και σειρές online απο torrents. Τόσο απλά μόνο με ένα κλίκ.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Στην Ελλάδα δεν έχουν σημειωθεί περιπτώσεις να τιμωρείται κάποιος που παρακολούθησε ταινίες ή σειρές απο το Popcorntime-Greek. Οπότε μπορούμε να πούμε οτι είναι ασφαλές να το κατεβάσετε και να το χρησιμοποιήσετε χωρίς καμία επίπτωση. Όσον αφορά χρήστες απο άλλες χώρες όπως για παράδειγμα Γερμανία, έχουν σημειωθεί πρόστιμα που αγγίζουν τα 1500€ γι’αυτό θα ήταν προτιμότερο αν βρίσκεστε σε μια απο αυτές τις χώρες οπου η νομοθεσία για τις ταινίες online είναι αυστηρή να πληρώσετε την υπηρεσία VPN του Popcorntime-Greek και να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ POPCORNTIME;

Μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες στο Ελληνικό Popcorntime και να το εγκαταστήσετε χωρίς κανένα πρόβλημα.
Μπορείτε αν θέλετε να μας ακολουθήσετε στο facebook για να ενημερώνεστε για τα νέα σε σχέση με το Popcorntime-Greek. Υπάρχουν εκδόσεις για όλα τα λειτουργικά.

popcorntime-Greek

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΩ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ONLINE;

Μια γυσιολογική απορία που έχουν όλοι πριν κατεβάσουν και χρησιμοποιήσουν το ποπκορν, είναι η εξής… “Γιατί να κατεβάσω την εφαρμογή και να μη δω την ταινία online απο τα κλασικά site για ταινίες όπως το tainies-zoula , το online-filmer , το teniesonline , το γαμάτο και πάει λέγοντας;”
Η απάντηση είναι απλή… Γιατί απλά το popcorn-time είναι καλύτερο. Τι το κάνει όμως καλύτερο; Για αρχή ας πάρουμε το interface. Δεν συγκρίνεται με το interface ενός απο τα παραπάνω site. Είναι πολύ πιο εύχρηστο, όμορφο και γρήγορο. Ένας άλλος λόγος που το ποπκορν είναι καλύτερο, είναι επειδή δεν έχει σπαστικές διαφημίσεις να πετάγονται απο εδώ και απο εκεί και στο τέλος να μη μπορείς να βρείς το πραγματικό παράθυρο οπου μπορείς να παρακολουθήσεις την ταινία που επέλεξες (λέω κακιούλες το ξέρω). Ένας άλλος πολύ βασικός λόγος που κερδίζει η εφαρμογή τα παραπάνω site είναι η ποιότητα ταινίας που βλέπεις online. Το popcorn-time λόγω του οτι βλέπεις την ταινία απο τόρρεντς έχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα και για τον ίδιο λόγο δεν έχει τα κολήματα που έχει το site οπου πρέπει να περιμένεις να φορτώσει ανα διαστήματα χάνοντας έτσι την όρεξή σου να τελειώσεις την ταινία.

popcorn time greek subs